Riedel og Zalto – hvilken er bedst?

Har du sans for god vin? Går du op i at kunne smage nuancer, aromaer og smagsforskelle? Ja, så vil du med sikkerhed synes, at dette er interessant, da jeg vil prøve at besvare det umulige spørgsmål om, hvilken glasproducent der er bedst – om det er Riedel eller Zalto.

Først og fremmest så er både Riedel glas og Zalto glas mundblæste og håndlavede vinglas, der begge tilhører den absolutte elite inden for glaskunst og inden for vinglas. Begge glasproduktioner følger efter min overbevisning alle kunstens regler, og de imponerer både mulige måder. De er begge utrolig tynde og lette, og de giver begge en stor forskel i smagen. Dét er (efter min mening) indbegrebet af en god vinoplevelse.

De kan minde meget om hinanden disse to glaskollektioner, da både Riedel vinglas og Zalto glas virkelig skaber den ultimative vinoplevelse. Alligevel vil jeg gerne fremhæve, hvordan Riedel vinglas er særdeles kendt for at lave vinglas, der passer til stort set alle druer. Det er meget eksklusive vinglas, der  hele tiden søger at skabe de bedste vinoplevelser. De har serien Riedel Superleggero, Riedel Fatto A Mano og ikke mindst de flotte Riedel karafler.

Hvorimod Zalto er den ’nye dreng i klassen’, der med et friskt pust giver med glaskunst til perfektion. De er så tynde og lette, at man næsten bare ’flyver’ derudaf. Zalto vinglas er det nyeste skud på stammen inden for eksklusive glas, og jeg kan kun anbefale dig at prøve dem.

Så hvilket glas er bedst? Det er meget svært at svare på, og det er ærligt et valg baseret på smag og behag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *